ΤΟ PET
GROOMING

Η πρώτη επαφή με το grooming σε ερασιτεχνικό επίπεδο έγινε περίπου το 2004. Έχοντας στην οικογένεια δυο mini Schnauzer, η σωστή φροντίδα και περιποίηση τους , απαιτούσε συχνά ταξίδια στην Αθήνα , σε επαγγελματίες καλλωπισμού σκύλων.

Εξαιτίας, της μόνιμης κατοικίας, που ήταν και είναι το νησί της Τήνου, η πραγματοποίηση του καλλωπισμού πολλές φορές, λόγω των συνθηκών αναβαλλόταν και καθυστερούσε.

Έτσι λοιπόν, η ανάγκη , σε συνδυασμό με το μεράκι μου  για την περιποίηση των τετράποδων φίλων μας, με οδήγησαν να κάνω τις πρώτες μου προσπάθειες, αυτοδίδακτος με ερασιτεχνικό εξοπλισμό.

Μετά τη σύσταση του Pet boutique, αντιλήφθηκα ότι η ανάγκη καλλωπισμού σκύλων, είχε γεννηθεί και σε αρκετούς πελάτες μου.

Παρακολουθώντας τα κατάλληλα σεμινάρια, δίπλα σε εξαιρετικούς pet groomers και φυσικά ανανεώνοντας τον εξοπλισμό μου, ξεκίνησα να ασχολούμαι επαγγελματικά. Με τον καιρό, ο καλλωπισμός κατοικίδιων, άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστός και φυσικά να εξελίσσεται.

Η επιθυμία να παρακολουθώ τις εξελίξεις και να ενημερώνομαι σχετικά, με ωθεί στην παρακολούθηση σεμιναρίων και μετεκπαιδεύσεων με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου των γνώσεων και τεχνικών μου.

▼・ᴥ・▼